Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Електронний цифровий підпис - сучасний та зручний сервіс!
AA

Електронний цифровий підпис - сучасний та зручний сервіс!

Вже понад два місяці в Южноукраїнській  ОДПІ Миколаївської області працює акредитований центр сертифікації ключів, який надав можливість платникам податків міста Южноукраїнська оперативно отримувати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису. Коментуючи відкриття центру, в.о. начальника Южноукраїнської ОДПІ Барановська В.Г. зазначила, що послугами  центру видачі та реєстрації електронних ключів за період роботи центру  вже скористалися 457 платників податків.

Підрозділ надає послуги електронного цифрового підпису органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктами господарської діяльності та фізичним особам, з можливістю безоплатної видачі посилених сертифікатів відкритих ключів. Послугами центру вже досить активно користуються платники податків м. Южноукраїнськ, Арбузинського та Братського районів: понад 950 чоловік проконсультувалися з приводу використання посилених сертифікатів відкритих ключів. В приміщенні Южноукраїнської ОДПІ спеціально для платників податків створено робоче місце, яке облаштоване сучасним комп’ютером для зручності подання податкової звітності засобами електронного зв’язку. Фахівці інспекції кожному надають практичну допомогу при заповнені звітів безпосередньо в залі центру обслуговування.

Приємно зазначити, що жителі нашого міста крокують в ногу з технічним прогресом та користуються всіма електронними сервісами, що запроваджуються Міністерством доходів і зборів.

 

Читайте також

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Видача благодійної допомоги сім'ям з дітками до трьох років, які зареєстровані в Южноукраїнсь...

Адміністративні та кримінальні правопорушення, вчинені на території Южноукраїнської МТГ з 06 по 12 травня 2024 року

Відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції

6 травня о 12:38 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 54 по вул. Європейській...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 10.05.2024 по 16.05.2024

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади надійшло доходів в сумі19 364,8 тис. грн., із них:...

До уваги військовозобов’язаних осіб – мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади та внутрішньо-переміщених осіб!

Центр надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська

У зв’язку із набранням чинності з 18.05.2024 Закону України «Про внесення змін до деяких...