Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії)
AA

Відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії)

15 березня в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання консультативно-дорадчого органу (колегії). Взяли участь: начальники відділів управління, представники Южноукраїнського міського товариства інвалідів «Союзу організації інвалідів України», Южноукраїнської міської організації ветеранів війни, праці та Збройних Сил, Організації ветеранів України, міської організації «Товариство Червоного Хреста», комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська». Вела засідання начальник управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради Ельвіра Гехад.

Під час засідання розглянуті наступні  питання: звіт про роботу міської організації ветеранів війни, праці та Збройних сил, організації ветеранів України за 2012 рік; про стан забезпечення ветеранів війни та інвалідів санаторно-курортними путівками; про продовження терміну перебування в соціальних палатах Катвалюк Г.В.; про затвердження рішень комісії оперативного реагування № 5-7; про затвердження списку отримувачів та складу щомісячного продовольчого набору  на березень 2013 року; про затвердження списку отримувачів та складу разового продовольчого набору на березень 2013 року; про виділення направлення на пільгове зубопротезування;  про забезпечення пільговими лічильниками гарячої та холодної води Чемерис М.М.; про виділення матеріальної допомоги особі без визначеного місця проживання Саменко С.І. за рахунок благодійних коштів для оформлення документів; про виділення матеріальної допомоги з міського бюджету на квітень місяць 2013 року; про затвердження списку відпочиваючих у відділенні соціально-медичних послуг на квітень  2013 року.

Колегією прийнято рішення: виділити  матеріальну допомогу з міського бюджету на квітень місяць 45 особам, виділити благодійні кошти особі без визначеного місця проживання в березні поточного року, затвердити список для відпочинку у відділенні соціально медичних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» у квітні 2013 року та інші питання.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...