Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення
AA

Відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення

13 грудня  в залі засідань управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулося засідання міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення. Засідання проходило під головуванням голови  координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ярослави Нікітіної.

На засіданні розглянуто 4 питання.

1. Про стан підготовки дорожньо-комунальних організацій до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.

2. Про стан атестації робочих місць за умовами праці на підприємствах міста.

3. Про спрощення та налагодження в ДЗ “СМСЧ № 2” МОЗ України системи проходження медичних оглядів працівників.

4. Про затвердження плану роботи міського координаційного комітету з питань    безпечної життєдіяльності населення на 2013 рік.

Прийняті наступні рішення:

Комунальному підприємству “Служба комунального господарства”- забезпечити своєчасне посипання тротуарних доріжок та проїжджої частини під час ожеледиці.

Управлінню праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради:

1. Проводити роз’яснювальну роботу з керівниками підприємств щодо необхідності та порядку проведення атестації робочих місць за умовами праці.

2. Висвітлити стан атестації робочих місць за умовами праці на підприємствах міста Южноукраїнська та на офіційному сайті міста Южноукраїнська.

Державному закладу “Спеціалізована медико-санітарна частина № 2 Міністерства охорони здоров’я України":

1. Вивчити  досвід   Первомайської   центральної  лікарні  в   частині   створення окремого підрозділу для проходження медоглядів.

2.  Вивчити    питання    щодо   можливості   функціонування МСЕК у місті Южноукраїнську.

Управлінню праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради висвітлити в ЗМІ та направити листи підприємствам щодо необхідності проходження медоглядів у 2013 році.

Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради тримати на контролі встановлення дизель-генератора, придбаного для державного закладу “Спеціалізована медико-санітарна частина № 2” Міністерства охорони здоров’я України.

Затвердити з урахуванням наданих пропозицій план роботи координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення на 2013 рік.

 

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...