Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Асоціація платників податків України – запорука захисту чесного бізнесу
AA

Асоціація платників податків України – запорука захисту чесного бізнесу

З метою забезпечення гласності та відкритості в роботі податкової служби, встановлення партнерських відносин між платниками податків та органами влади Южноукраїнською об’єднаною державною податковою інспекцію разом з відділом підприємництва Южноукраїнської міської ради проведена зустріч з керівниками та бухгалтерами суб’єктів господарювання м.Южноукраїнська та Арбузинського району за участі Миколаївського територіального відділення асоціації платників податків України. На зустрічі було обговорено проблемні питання з питань оподаткування, новації та зміни до Податкового кодексу України. Особо цінним, було те, що семінар проводили практикуючі аудитори, які надали свій погляд на нові зрушення у податковому законодавстві та поради щодо правильного розуміння податкових норм закону.

Наталія Запорожченко, голова територіального відділення асоціації  зазначила, що у 1998 році було створено громадську організацію «Асоціація платників податків України», основною метою діяльності якої став захист конституційних прав платників податків, а також сприяння створенню в суспільстві всіх умов для становлення та розвитку українського підприємництва. Вона зупинилась на напрямах діяльності Асоціації платників податків та запросила інших присутніх платників податків до вступу до Асоціації.  Також, повідомила про результати спільно проведеного АППУ та ДПС України конкурсу „Сумлінні платники податків”, за результатами якого на регіональному рівні було нагороджено Южноукраїнське підприємство ДПТС «Квант» ПРАТ «Атомсервіс».

План спільних дій, який з року в рік підписується між Асоціацією та ДПС України, передбачає ряд заходів щодо поглиблення просвітницької та масово-роз’яснювальної роботи, реалізацію податкової політики щодо прозорості та відкритості у її діяльності, пошуки компромісу при вирішенні проблемних питань тощо.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...