Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні жителі міста Южноукраїнська!
AA

Шановні жителі міста Южноукраїнська!

З метою забезпечення виконання відповідних Указів Президента України та доручення Глави Адміністрації Президента України, розпорядження голови облдержадміністрації від 02.04.10 № 107-р «Про утворення комітету з економічних реформ при Миколаївській облдержадміністрації», розпорядженням міського голови від 20.05.2010 №86-р утворено комітет з економічних реформ при виконавчому комітеті Южноураїнської міської ради (далі – Комітет).
 Комітет як консультативно-дорадчий орган здійснює моніторинг ходу економічних реформ в місті Южноукраїнську та підготовки за результатами такого моніторингу відповідних пропозицій комітету з економічних реформ при Миколаївській облдержадміністрації.
Крім того, Комітет буде визначати напрямки, пріоритети, механізми здійснення необхідних економічних реформ на міському рівні.
І, нарешті, одним з головних завдань Комітету є забезпечення проведення громадських обговорень програми економічних реформ та механізмів її впровадження з метою досягнення суспільного консенсусу.
На першому етапі діяльності Комітет зосереджує свою роботу на підготовці пропозицій до загальнодержавної програми економічних реформ та започаткуванні розробки регіональної програми економічних реформ.
Виходячи з цього, Комітет звертається до усіх жителів міста Южноукраїнська, яким не байдуже майбутнє його економіки, з закликом надавати пропозиції щодо питань, які слід розглянути на його засіданнях. (Пропозиції бажано надавати у письмовому вигляді на адресу управління економіки Южноукраїнської міської ради: 55000, м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, адреса електронної пошти: yu¬_gik@ukrpost.ua).
Зі свого боку, Комітет гарантує розгляд ваших пропозицій та висвітлення у засобах масової інформації результатів своєї роботи.

Версію для обговорення ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНИХ РЕФОРМ НА 2010 - 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" розміщено на http://www.president.gov.ua/content/ker-program.html.

 

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

МОЗ нагадує: евакуація постраждалих українців та онкохворих дітей на лікування за кордон — безоплатна

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Вже понад рік Міністерство охорони здоров’я разом із партнерами організовують евакуаційні рейс...

Відбулося спільне відвідування сімей, які постраждали від домашнього насильства

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

До управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради надійшли спеціальні картки...

Висловлюємо співчуття

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Вчора на 89-му році життя помер Почесний громадянин нашої громади Леонід Миколайович Корчагін. Ле...