Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні мешканці міста!
AA

Шановні мешканці міста!

Керівництвом ЮУ МВ ГУ МНС України в Миколаївській області  прийнято рішення з 11.06.2010 року призупинити експлуатацію ринку ТОВ «Южноукраїнський ринок» (вул.Молодіжна, 4). 
22.05.2009 року Державним пожежним наглядом була винесена постанова №25 від 22.05.2009 року щодо призупинення експлуатації вищевказаного ринку. 02.10.2009 року до ЮУ МВ ГУ МНС України в Миколаївській області від директора ринку Поліщук Л.М. надійшов план заходів щодо усунення вказаних в постанові порушень з конкретними термінами усунення по кожному порушенню.
В листопаді 2009 року під час перевірки ступеню виконання постанови органами державного пожежного нагляду було з’ясовано, що з 11 заходів, запропонованих в постанові, не виконано 6. Постанова знову була приведена в дію і призупинено експлуатацію ринку згідно діючого законодавства.
26.11.2009 року до ЮУ МВ ГУ МНС України в Миколаївській області від директора ринку Поліщук Л.М. надійшов повторний гарантійний лист з проханням повторного призупинення дії постанови та план заходів щодо усунення порушень, вказаних в постанові з конкретними термінами їх усунення. Органами державного пожежного нагляду було знову призупинено дію постанови в термін до 01.04.2010 року.
В квітні 2010 року було проведено планову перевірку ринку ТОВ «Южноукраїнський міський ринок». Під час перевірки було з’ясовано, що план заходів та гарантійні листи, які направлялись до ЮУ МВ ГУ МНС України в Миколаївській області, не виконані та представляють собою «пусті» обіцянки.
 

Читайте також

Пенсія у зв’язку з втратою годувальника за особу, зниклу безвісти за особливих обставин

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Непрацездатні члени сім’ї особи, якій надано правовий статус особи, зниклої безвісти за особли...

Шановні жителі міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

           У зв’язку з аварійно-ремонтними р...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 08.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Станом на 08 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської територіальн...

Мітинг-реквієм до Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років та відкриття Алеї Пам'яті в селищі Костянтинівка

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні, 07 травня 2024, в селищі Костянтинівка відбувся мітинг-реквієм до Дня пам'яті та перем...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. При безпосередній участі у захо...