Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Серед призерів конкурсу - дві юні художниці з Южноукраїнська
AA

Серед призерів конкурсу - дві юні художниці з Южноукраїнська

НАЕК "Енергоатом" підбив підсумки другого завершального етапу дитячо-юнацького конкурсу "АЕС - ДОБРОБУТ - БАТЬКІВЩИНА" в творчому жанрі "малюнок". Він проходив у рамках реалізації соціальної політики компанії. Головна мета конкурсу - сприяння творчому зростанню талановитої та обдарованої молоді міст-супутників АЕС України.

У фінал вийшли автори кращих робіт, відібраних конкурсними журі в містах атомників під час першого етапу. Цього року усі фіналісти дістали можливість побувати в Києві, де змогли знайти й нових друзів, і нові ідеї для творчості.

Южноукраїнськ у завершальному етапі представляли шестеро юних художників, які за допомогою образотворчого мистецтва передали своє бачення ролі мирного атома в зміцненні добробуту країни. Двоє з них потрапили до числа призерів : треті місця у своїх вікових групах посіли 13-річна Яна Браташова з роботою «Саме таким ми бачимо добробут в Україні» і Люба Дегтерьова з малюнком «Моя квітуча Батьківщина» (14 років).

Вручаючи нагороди фіналістам конкурсу, перший віце-президент - технічний директор НАЕК "Енергоатом" Іван Фольтов високо оцінив майстерність юних художників і побажав їм нових творчих досягнень. Виконавчий директор з кадрів, праці та соціальних питань "Енергоатому" Тетяна Алексєєва відмітила, що такі творчі змагання сприяють активній участі школярів у вивченні проблематики мирного використання ядерної енергії, роблять свій внесок у формування позитивного ставлення до атомної енергетики.

Зазвичай, після завершення конкурсу, роботи фіналістів експонуються в містах-супутниках АЕС України.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 24.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 24 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Інформація про надходження та використання бюджетних коштів Южноукраїнської міської територіальної громади за період з 12.04.2024 по 18.04.2024 року

Фінансове управління Южноукраїнської міської ради

За відповідний період до бюджету громади  надійшло доходів в сумі  8 591,9  тис. грн....

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...