Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Квартирна черга у Кривоозерському районі
AA

Квартирна черга у Кривоозерському районі

Забезпечення населення району житлом залишається однією з актуальних та найгостріших проблем. останні роки можливість одержання житла з державного фонду зведена на мінімум. На кінець 2009 року житлове питання залишилось невирішеним для 108 сімей проти 103 сім’ї на кінець 2008 року.

На початок 2010 року у загальній черзі на отримання державного житла перебувало 58 сімей (53,7%), кожна четверта (26 сімей) перебувала у черзі громадян, які користуються правом першочергового одержання житла, 22,2% сімей ( 24 сім'ї) мали право позачергового одержання. Крім того 12% сімей пільговиків чекали поліпшення своїх житлових умов 10 років та більше.

На протязі 2009 року жодна сім’я не отримала житла та не покращила свої житлові умови. Це викликане низкою суб’єктивних причин, зокрема ліквідацією підприємств у зв’язку з структурною перебудовою, відсутністю коштів на будівництво житла, а також наданням населенню можливості купівлі житла без черги.

 

Читайте також

Призначення пільги на житлово-комунальні послуги, придбання твердого палива і скрапленого газу учасникам бойових дій

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 373 від 17.04.2019 року “Деякі питан...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Хореографічний колектив Южноукраїнської мистецької школи зайняв III місце в обласному огляді-конкурсі «Джерело юних талантів»

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В рамках щорічного обласного огляду-конкурсу «Джерело юних талантів» 24 квітня 2024 року...