Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Южноукраїнські танцюристи – бронзові призери Чемпіонату світу
AA

Южноукраїнські танцюристи – бронзові призери Чемпіонату світу

Вперше за роки незалежності спортсмени Всеукраїнської Федерації танцювального спорту стали призерами Чемпіонату світу з 10 танців серед молодіжних пар. Бронзову медаль Україні принесли вихованці Клубу спортивного бального танцю "Натхнення" Палацу культури "Енергетик" ВП ЮУ АЕС Роман Гербей і Ганна Побережник. Танцювальний чемпіонат відбувся 16 квітня в Торонто (Канада). У ньому брали участь найсильніші пари з 29 країн. Вітаючи южноукраїнський дует з отриманням почесних нагород, Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін побажав Роману і Ганні здоров'я та спортивних перемог в майбутньому.

У послужному списку пари з міста-супутника ЮУ АЕС - немало заслужених нагород різних світових і європейських турнірів. Право представляти свою країну на Чемпіонаті світу танцюристи з Южноукраїнська отримали в лютому, ставши абсолютними чемпіонами країни зі спортивних бальних танців у категорії "молодь".  Незмінним спонсором пари й усього творчого колективу "Натхнення" виступає ЮУ АЕС і НАЕК "Енергоатом".

Роману Гербею та Ганні Побережник цього року виповнюється по 18 років. У Народному ансамблі бального танцю "Натхнення" Палацу культури атомної станції вони займаються більше 13 років. Наступного року дует переходить з категорії "молодь" у «дорослі пари». За словами незмінного наставника Романа та Ганни тренера вищої категорії керівника колективу «Натхнення» Людмили Самчинської, у їх танцювальній кар'єрі настане новий етап, і щоб досягти у ньому успіху необхідно важко та наполегливо працювати. При цьому тренер впевнена, що у її вихованців є все необхідне для подальших перемог - здібності, талант і працелюбність.

 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...