Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Кількість об`єднань громадян, легалізованих органами виконавчої влади міста Южноукраїнська
AA

Кількість об`єднань громадян, легалізованих органами виконавчої влади міста Южноукраїнська

           За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, з часу введення в дію Закону України “Про об’єднання громадян”, щорічно збільшується кількість об’єднань громадян, легалізованих органами виконавчої влади та органами юстиції. Станом на 1 січня 2010 року в місті легалізовано 224 об’єднання громадян. У складі легалізованих об’єднань 153 (68,3%) – осередки політичних партій та 71 (31,7%) – громадські організації.
За напрямками діяльності громадських організацій 17 (23,9%) – оздоровчі та фізкультурно-спортивні об’єднання, 8 (11,3%) – об’єднання ветеранів та інвалідів, 7 (9,9%) – молодіжні організації, по 4 (5,6%) – освітні, культурно-виховні об’єднання та громадські рухи, по 3 (4,2%) – жіночі організації та науково-технічні товариства, творчі об’єднання, по 2 (2,8%) – об’єднання професійної спрямованості і національних та дружніх зв’язків. В місті одна дитяча організація, одне об’єднання по захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС і одне об’єднання охорони природи (екологічне).
            Впродовж 2009 року легалізували свою діяльність 21 осередок політичних партій та 6 громадських організацій. Водночас, 17 осередків політичних партій припинили свою діяльність.
            Відповідно до Закону України “Про благодійництво та благодійні організації” органами юстиції станом на 1 січня 2010 року легалізовано 10 благодійних організацій (об’єднань, фондів тощо) та відповідно до Закону України “Про професійні спілки, їх права та гарантії їх діяльності” – 44 профспілкові організації. Зокрема, у 2009 році легалізовано 3 благодійні та 2 профспілкові організації. Одна профспілкова організація припинила свою діяльність.

 

Читайте також

До відома жителів міста!

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з проведенням робіт по врізці засувки на с/ш №3 24.04.24 р. із 7.00 год. до 17.00 го...

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Центр з питань захисту цивільних осіб в умовах конфлікту»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відбулась фасилітаційна зустріч з командою представників Міжнародної неурядової організації «Ц...

Міським головою затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів  Южноукраїнської міської ради та її виконавчих органів на 2024 рік

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Міським головою 22.04.2024 затверджено доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів...

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...