Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Кількість об`єднань громадян, легалізованих органами виконавчої влади міста Южноукраїнська
AA

Кількість об`єднань громадян, легалізованих органами виконавчої влади міста Южноукраїнська

           За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, з часу введення в дію Закону України “Про об’єднання громадян”, щорічно збільшується кількість об’єднань громадян, легалізованих органами виконавчої влади та органами юстиції. Станом на 1 січня 2010 року в місті легалізовано 224 об’єднання громадян. У складі легалізованих об’єднань 153 (68,3%) – осередки політичних партій та 71 (31,7%) – громадські організації.
За напрямками діяльності громадських організацій 17 (23,9%) – оздоровчі та фізкультурно-спортивні об’єднання, 8 (11,3%) – об’єднання ветеранів та інвалідів, 7 (9,9%) – молодіжні організації, по 4 (5,6%) – освітні, культурно-виховні об’єднання та громадські рухи, по 3 (4,2%) – жіночі організації та науково-технічні товариства, творчі об’єднання, по 2 (2,8%) – об’єднання професійної спрямованості і національних та дружніх зв’язків. В місті одна дитяча організація, одне об’єднання по захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС і одне об’єднання охорони природи (екологічне).
            Впродовж 2009 року легалізували свою діяльність 21 осередок політичних партій та 6 громадських організацій. Водночас, 17 осередків політичних партій припинили свою діяльність.
            Відповідно до Закону України “Про благодійництво та благодійні організації” органами юстиції станом на 1 січня 2010 року легалізовано 10 благодійних організацій (об’єднань, фондів тощо) та відповідно до Закону України “Про професійні спілки, їх права та гарантії їх діяльності” – 44 профспілкові організації. Зокрема, у 2009 році легалізовано 3 благодійні та 2 профспілкові організації. Одна профспілкова організація припинила свою діяльність.

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...