Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта -
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта -

Відповідно до Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради „Про встановлення вартості однієї нормо-години на виконання робіт та послуг з технічної інвентаризації та реєстрації прав власності на об’єкти нерухомого майна для всіх груп споживачів, які надає комунальне підприємство „Бюро технічної інвентаризації”, розроблений управлінням економіки Южноукраїнської міської ради.

Проект передбачає перегляд нині діючої вартості однієї нормо-години на виконання робіт та послуг з технічної інвентаризації та реєстрації прав власності на об’єкти нерухомого майна для всіх груп споживачів.

Підставою для розробки проекту є Закон України „По місцеве самоврядування в Україні”, постанова Кабінету Міністрів України від 25.12.1996 № 1548 „Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)”, накази Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 09.04.2004 № 76 „Про затвердження Методичних рекомендацій з питань застосування норм часу на роботи та послуги, що виконуються бюро технічної інвентаризації України”, від 02.07.2004 № 125 "Про затвердження змін до Методичних рекомендацій з питання застосування норм часу на роботи та послуги, що виконуються бюро технічної інвентаризації України”.

Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 29.01.2010 оприлюднено в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua, в міській бібліотеці № 1, в бібліотеці ПК „Енергетик”.

З текстом проекту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економіки Южноукраїнської міської ради каб. № 12, 16, тел.5-57-78, 5-62-86.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу в інформаційній системі «АМУ-Діалог» на сторінці міста Южноукраїнська за адресою: www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, каб. № 12, 16 тел. 5-57-78, 5 -62-86, факс 2-15-47.
 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...