Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Южноукраїнської міської ради «Про встановлення обмежень у реалізації та вживанні алкогольних напоїв та пива на території міста Южноукраїнська"
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Южноукраїнської міської ради «Про встановлення обмежень у реалізації та вживанні алкогольних напоїв та пива на території міста Южноукраїнська"

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про встановлення обмежень у реалізації та вживанні алкогольних напоїв  та пива на території міста Южноукраїнська», який розроблений управлінням економіки Южноукраїнської міської ради.

            Цим рішенням передбачається:

- обмежити час продажу алкогольних напоїв в стаціонарних об’єктах роздрібної торгівлі і ресторанного господарства, об’єктах дрібно-роздрібної торговельної мережі, в тому числі на літніх майданчиках, розміщених на  відстані менше 50 метрів від капітальних споруд загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів, позашкільних навчальних закладів, лікувальних закладів  та спортивних закладів;

- заборонити вживання алкогольних напоїв та пива на вулицях, дитячих майданчиках, у скверах, парках, зонах відпочинку жителів багатоповерхових будинків,  усіх видах громадського транспорту.

- заборонити продаж пива особам, які не досягли 18 років.

            Підставою для розробки проекту є Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

            Проект регуляторного акта разом з аналізом регуляторного впливу про відстеження результативності регуляторного акта оприлюднюється з 22.01.2010 в  інформаційній системі «АМУ – Діалог» на сторінці міста Южноукраїнськ за адресою:

www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua міській бібліотеці №1 та бібліотеці ПК «Енергетик».

            Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акта, складає 1 місяць з дня оприлюднення даного проекту в  інформаційній системі «АМУ – Діалог» на сторінці міста Южноукраїнськ за адресою:

www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua.

            Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати у письмовому вигляді  за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, тел.: 5-62-86,  5-62-00, факс 2-15-47.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                        Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради 

Читайте також

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 19.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 19 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сумна звістка знову прийшла до Южноукраїнської територіальної громади. Під час виконання бойового за...