Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Розпорядження міського голови від 15.12.2009 №247-р "Про недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань в місті Южноукраїнську"
AA

Розпорядження міського голови від 15.12.2009 №247-р "Про недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань в місті Южноукраїнську"

Розпорядження міського голови від 15.12.2009 №247-р

"Про недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань в місті Южноукраїнську"
 

 

Керуючись ч. 2 п.п. 1, 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до законів України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про захист населення від інфекційних хвороб", враховуючи рішення Южноукраїнської міської надзвичайної протиепідемічної комісії від 15.12.2009 (копія протоколу додається), з метою недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань на території міста Южноукраїнська:

1. Управлінню безперервної освіти і науки Южноукраїнської міської ради (Сінчук), управлінню молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради (Захарко) тимчасово призупинити навчально-виховний процес у школах, позашкільних закладах освіти та гімназії міста з 16.12.09  
2. Керівникам установ, підприємств, організацій незалежно від форми власності:
2.1. Призупинити з 16.12.09 проведення масових розважально-спортивних заходів для дітей.
2.2. Забезпечити неухильне виконання протиепідемічних, санітарно-гігієнічних та профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій (далі – ГРВІ).
2.3. Не допускати до роботи осіб з проявами ГРВІ та грипу.
2.4. Проводити санітарно-освітню роботу серед працюючих з питань профілактики грипу за матеріалами наданими Державним закладом «Спеціальна медико-санітарна частина № 2» Міністерства охорони здоров'я України (далі – ДЗ СМСЧ-2 МОЗ України) та санітарно-епідеміологічної станції об'єкту з особливим режимом роботи Міністерства охорони здоров'я України міста Южноукраїнська (далі – СЕС).
3. Рекомендувати ДЗ СМСЧ-2 МОЗ України (Стахорська О.В.):
3.1. Забезпечити умови для своєчасного обслуговування хворих на грип та ГРВІ з надання кваліфікованої медичної допомоги.
3.2. Забезпечити медичний контроль за додержанням протиепідемічного режиму в дитячих дошкільних навчальних закладах та Южноукраїнському професійному машинобудівному ліцеї.
4.Рекомендувати СЕС (Якуніна Л.В.):
4.1. Забезпечити щоденний моніторинг стану захворюваності грипом та ГРВІ в місті і своєчасне введення додаткових заходів.
 4.2. Посилити державний санітарний нагляд на об’єктах міста, у першу чергу – об’єктах з масовим перебуванням людей, у лікувально-профілактичних закладах, дитячих навчальних закладах, підприємствах торгівлі, громадського харчування, комунальних об’єктах тощо.
5. Засобам масової інформації своєчасно висвітлювати питання індивідуальної і суспільної профілактики грипу, ГРВІ та розміщення необхідних пам'яток для населення.  





Секретар міської ради                                                              І.К. Охрімчук

 

Читайте також

Апаратна нарада

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Апаратна нарада під головуванням міського голови Валерія Онуфрієнка була проведена у четве...

Оголошення

Комунальне підприємство «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство»

У зв’язку з ремонтними роботами буде відсутнє гаряче водопостачання у житлових будинках за...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Конфлікт ВДОМА і ДОМАШНЄ насильство – спільне і відмінне!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Сімейний конфлікт і домашнє насильство є двома різними поняттями, які характеризують різні типи взає...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 18.04.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 18 квітня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...