Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Розпорядження міського голови від 15.12.2009 №247-р "Про недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань в місті Южноукраїнську"
AA

Розпорядження міського голови від 15.12.2009 №247-р "Про недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань в місті Южноукраїнську"

Розпорядження міського голови від 15.12.2009 №247-р

"Про недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань в місті Южноукраїнську"
 

 

Керуючись ч. 2 п.п. 1, 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до законів України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Про захист населення від інфекційних хвороб", враховуючи рішення Южноукраїнської міської надзвичайної протиепідемічної комісії від 15.12.2009 (копія протоколу додається), з метою недопущення поширення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань на території міста Южноукраїнська:

1. Управлінню безперервної освіти і науки Южноукраїнської міської ради (Сінчук), управлінню молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради (Захарко) тимчасово призупинити навчально-виховний процес у школах, позашкільних закладах освіти та гімназії міста з 16.12.09  
2. Керівникам установ, підприємств, організацій незалежно від форми власності:
2.1. Призупинити з 16.12.09 проведення масових розважально-спортивних заходів для дітей.
2.2. Забезпечити неухильне виконання протиепідемічних, санітарно-гігієнічних та профілактичних заходів щодо попередження масового розповсюдження грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій (далі – ГРВІ).
2.3. Не допускати до роботи осіб з проявами ГРВІ та грипу.
2.4. Проводити санітарно-освітню роботу серед працюючих з питань профілактики грипу за матеріалами наданими Державним закладом «Спеціальна медико-санітарна частина № 2» Міністерства охорони здоров'я України (далі – ДЗ СМСЧ-2 МОЗ України) та санітарно-епідеміологічної станції об'єкту з особливим режимом роботи Міністерства охорони здоров'я України міста Южноукраїнська (далі – СЕС).
3. Рекомендувати ДЗ СМСЧ-2 МОЗ України (Стахорська О.В.):
3.1. Забезпечити умови для своєчасного обслуговування хворих на грип та ГРВІ з надання кваліфікованої медичної допомоги.
3.2. Забезпечити медичний контроль за додержанням протиепідемічного режиму в дитячих дошкільних навчальних закладах та Южноукраїнському професійному машинобудівному ліцеї.
4.Рекомендувати СЕС (Якуніна Л.В.):
4.1. Забезпечити щоденний моніторинг стану захворюваності грипом та ГРВІ в місті і своєчасне введення додаткових заходів.
 4.2. Посилити державний санітарний нагляд на об’єктах міста, у першу чергу – об’єктах з масовим перебуванням людей, у лікувально-профілактичних закладах, дитячих навчальних закладах, підприємствах торгівлі, громадського харчування, комунальних об’єктах тощо.
5. Засобам масової інформації своєчасно висвітлювати питання індивідуальної і суспільної профілактики грипу, ГРВІ та розміщення необхідних пам'яток для населення.  





Секретар міської ради                                                              І.К. Охрімчук

 

Читайте також

Чисте довкілля – запорука здорового способу життя

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

В рамках проведення загального екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території Южноукр...