Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Освоєння капітальних інвестицій та введення в дію основних фондів по місту Южноукраїнську за січень–вересень 2009 року
AA

Освоєння капітальних інвестицій та введення в дію основних фондів по місту Южноукраїнську за січень–вересень 2009 року

 За даними відділу статистики у місті Южноукраїнську, у січні–вересні 2009 року підприємствами і організаціями міста за рахунок усіх джерел фінансування освоєно у фактичних цінах 157,7 млн.грн. капітальних інвестицій. 
Обсяги освоєних інвестицій в основний капітал (капітальних вкладень), порівняно з відповідним періодом 2008 року, по місту зменшились на 20% і склали 152,2 млн.грн. (що становить 6% у загальнообласному обсязі капітальних інвестицій в основний капітал). Відбулося скорочення інвестицій в основний капітал, в порівнянні з відповідним періодом минулого року, також у містах: Первомайську – на 22,3%; Миколаєві – на 25,6%; Вознесенську – на 80%.
Переважна більшість капітальних інвестицій (82,3%) освоєна за рахунок власних коштів підприємств та організацій, за кошти державного бюджету – 13,8% від загального обсягу капітальних інвестицій.
Інвестиції в основний капітал у житлове будівництво, порівняно з відповідним періодом 2008 року, зменшились на 5,6% і склали 3,6 млн грн.
За січень–вересень 2009 року в розрахунку на 1 особу населення міста освоєно інвестицій в основний капітал на суму 3727,3 грн., у житлове будівництво − 87,1 грн. 
За січень–вересень 2009 року забудовниками введено в дію основних фондів фактичною вартістю 31,9 млн.грн., фізичними особами – 1,5 млн.грн. З початку року введено в експлуатацію: 77–квартирний житловий будинок; два магазини торгівельною площею 1066 кв.м; зупиночний комплекс; автостоянка для вантажного автотранспорту на 3 автомобільних місця.  
Індивідуальними забудовниками введено в експлуатацію 3 будинки квартирного типу загальною площею 1113 кв.м, що на 14% більше, ніж у січні–вересні 2008 року


 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Цієї неділі Україна вже втретє святкуватиме Великдень під час повномасштабної війни. Зазвичай, в цей...

Хвилинка доброти та допомоги

Управління охорони здоров'я Южноукраїнської міської ради

Напередодні світлого свята Великодня  управління охорони здоров’я Южноукраїнської місь...

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...