AA

Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 11.12.2015 №13 «Про утворення виконавчого комітету  Южноукраїнської міської виконавчого комітету  Южноукраїнської міської ради та  затвердження його складу»

ПРОЕКТ

У К Р А Ї Н А
ЮЖНОУКРАЇНСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ

                                       

від  « ___ » ____ 2018   № ____                                                   

_____  сесії _____скликання

 

Про внесення змін до рішення Южноукраїнської міської ради від 11.12.2015 №13 
«Про утворення виконавчого комітету Южноукраїнської міської виконавчого комітету  
Южноукраїнської міської ради та затвердження його складу»

  

 

Керуючись п.3 ч.1 ст.26, ч.2 ст.51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи заяву приватного підприємця Кваши І.О.(додається), міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести  зміни до пункту 1 рішення Южноукраїнської міської ради від 11.12.2015 № 13 «Про утворення виконавчого комітету  Южноукраїнської міської ради та  затвердження його складу», виклавши його у наступній  редакції: «Утворити виконавчий  комітет Южноукраїнської міської ради у складі 14 осіб».

2. Внести зміни до пункту 2 рішення  Южноукраїнської міської ради від 11.12.2015 № 13 «Про утворення виконавчого комітету  Южноукраїнської міської ради та  затвердження його складу»,  вивівши з персонального складу виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  Квашу Івана Олександровича.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, оборонної роботи та мобілізації, регуляторної політики та депутатської етики, надання безоплатної первинної правової допомоги та інших питань (Рибакова Л.А.) та керуючого справами  виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради  Головченко І.В.

 

 

Секретар міської ради                                      Л.П. Дзюбенко

 

Глуницька

5-99-81

 

 

Читайте також